Amstelveen Elsrijk

 

Minne

Onze hele dagopvang locatie Minne is gevestigd in de gezellige wijk Elsrijk in Amstelveen. Op deze knusse locatie is plaats voor 12 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar in een verticale groep. Omhulling, harmonie, geborgenheid en evenwichtige ontwikkeling maar vooral veel liefde zijn kernwaarden die al onze groepen en dus zeker ook deze het best omschrijven.
De meeste kinderen worden tussen 8.00 – 9.00 uur gebracht, ouders zijn welkom om even thee of koffie te drinken, een boekje te lezen met hun kind of even een spelletje te spelen. Vaak komen broertjes en zusjes die al naar school gaan gezellig even mee. Dan nemen we samen met het kind afscheid van pappa en mamma door te zwaaien voor het raam. Als alle kindjes er zijn starten we met ons dagritme; eerst nog even voor het vrij spel gevolgd door gezamenlijk verhaal & tafelspel. Met daarna natuurlijk het biologische fruit. We gaan iedere dag naar buiten (ook als het regent) zodat de kinderen echt de seizoenen ervaren.

De speeltuin aan de eind van de straat wordt frequent bezocht, net als het Broersepark. Na de boterhammen en de biologische soep rusten alle grotere kinderen. De kleintjes slapen natuurlijk op het moment dat ze er naar toe zijn in de twee slaapkamers die we hebben. Er wordt soms brood gebakken en de kinderen kunnen natuurlijk ook verven of tekenen als ze dat willen.
Ouders halen hun kinderen vaak weer op vanaf 17.00 uur, eerder kan natuurlijk ook, graag horen we dat wel van te voren omdat we dan ook nog wel eens een ommetje aan het maken zijn met de bolderkar

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Aanvragen