Nieuwe ouders

Voor jou/jullie als ouder een hele stap om je kind aan een ander toe te vertrouwen. Wij willen de zorg graag met je/jullie delen en doen dat door middel van dagelijkse contacten, persoonlijke gesprekken en tijdens ouder- en thema-avonden. De opvoeding van je/jullie kind doen we samen, daarvoor is open communicatie van het grootste belang.

Om te kijken of er een klik is en jullie ons je kindje toevertrouwen kun je natuurlijk een afspraak maken voor een rondleiding door hieronder op de button te klikken, maar je kunt eerst ook even bellen met onze coördinator planning en plaatsing Marieke voor meer informatie. Zij is op maandag- dinsdag – donderdag op kantoor aanwezig.

onze pedagogisch medewerksters

De juffies van Stichting Opvang Anders bieden de kinderen een warme, huiselijke sfeer, waarin het kind zich veilig, omhuld en geliefd weet. Ze zijn allen in bezit van de vereiste diploma’s, een VOG, en zijn gekoppeld aan ons in het Personenregister Kinderopvang. Velen van hen hebben een HBO opleiding en eens per jaar neemt iedereen deel aan de herhaling EHBO, met specifieke aandacht voor situaties met het jonge kind. Tijdens onze studiedag behandelen we pedagogische thema’s met de antroposofie als grondslag.

pedagogisch beleidsplan

We hebben ons pedagogisch beleid uitgebreid beschreven in ons informatieboekje. Er is een versie voor zowel de hele als de halve dagopvang groepen. Bij plaatsing krijg je onze voorwaarden en het contract toegezonden. Ieder jaar wordt het pedagogisch plan opnieuw onder de loep genomen en eventueel herschreven.

 

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Aanvragen